sunnuntaina, lokakuuta 4

Viimeaikaisia

Jestamboo kun on kaikenlaista tapahtunut sitten viimekirjoituksen. Oon viettänyt villin viikonlopun Turussa ja molemmat Perilliset on syöneet lääkekuurit korvatulehdukseen. Nyt on Mies jossain kummassa horkkataudissa ja mun selkä on sanonut poks. Huomenna käy linjat kuumana kun me soitellaan työterveyden perään.

Lunta on satanut ja Haaparannassa olemme käyneet törsäämässä talvirenkaisiin ja kaikenlaisiin sisustuselementteihin. Pitäis ne talvikumet saada autoon, mutta ne pitää ensin laittaa vanteiden ympärille. Että toivottavasti ei ole pakkasta yöllä kun on koko päivän satanut vettä...

Ipanoidi on alkanu viljeleen Ihan Oikeeta Ärrää sanoissaan. Pärisyttelee kuin vanha tekijä. Pikku-Kakkonen on opetellut muita äänteitä: hän tietää nykyään miten lehmä, apina ja aasi sanoo. Suloinen hinkuja on hän.

Tänään vähän mööbleerasin ja tein Lutikan nukkumakammiosta itselleni askarteluhuoneen. YESH! Saa olla ompelukone ja muut tarvekalut ihan rauhassa juuri siellä! Haa! Lutikaattorin punkka siirtyi naapurikamariin Isosiskon sängyn viereen. (Ipanuksen kanssa yhdessä tuumailtiin pinnasängylle sopivaa paikkaa ja tuntuipa Isosisko olevan iloinen uudesta huonetoverista.) Että saapa nähdä miten yöt alkaa sujua tämmöisellä järjestyksellä.

Ei kaikista vähäisimpänä uutisena mainittakoon, että 28.pv kulkevaa kuuta Rakas Ystäväni sai pikkuisen tytön. Oi mikä söpö vauva! Huomenna menen häntä eka kerran katsomaan ja se on vähän riskaabelia kun jo pelkkä kuva sai melkein vauvakuumeen nousuun...

Ei kommentteja: