keskiviikkona, marraskuuta 11

Lutikan mitat

Perheen Pienin kävi puolivuotistsekkauksessa täti Lääkärin luona. Lukemat näytti käyränmukaista kasvua eikä sisäelimistä kuuluvista äänistäkään ollut huomautettavaa. MPR-rokotus tuikattiin reiteen, mutta sitä Lutikka ei edes huomannut kun luki niin keskittyneesti kirjaa.

Vertailun vuoksi vertailen sisarusten 1,5-vuotisnumeroita, vaikkei niin kuulemma kannattaisi tehdä. Isosisko: 10,6 kg / 83,5 cm / 47,7 cm, Pikkusisko: 11,8 kg / 82,3 cm / 50,1. Meidän Pitkä ja Pätkä, Ohukainen ja Paksukainen, Suippukaali ja Pallopää. Hauskaa, miten samoista aineksista kasatut likat voi olla noin erimallisia. Ensimmäinen on ihan isänsä mallinen ja toinen äitinsä muotilla tehty ympyräpäinen tyttö.

Jos pitäisi nimetä yksi ankaran v-tutuksen aihe, niin juuri nyt se olisi sikainfluenssarokotusjärjestelyt tässä ns. teknologisesti kehittyneessä kaupungissamme. Luticcahan ei tietenkään saanut rokotetta neuvolakäynnillä, koska se olisi ollut asiakkaan kannalta liian helppoa, ehei. Hän saa sen huomenna jos menee jonottaan neuvolaan klo 15-18 välisenä aikana. Niinhän me sitten tehdään. Haen ipanat hoidosta ja mennään jonottaan/saamaan joko rokote tai tauti; molempia lienee tarjolla kun tsiljoona räkänokkaa survotaan pieneen odotustilaan kuolaamaan toistensa päälle. Että kiitti fidusti, Oulun kaupunki, hyvin on tämäkin asia järjestetty!

Voisin vaahdota asiasta enemmänkin, mutta ottaa niin pannuun etten edes viitsi. Kukaan Päättäjä tuskin lukee ärvistelyäni, joten taidanpa valittaa sellaisen kanavan kautta, että viesti toivottavasti kantautuu oikeisiin silmiin. Sanonpahan vaan vielä että voi perkele!

Ei kommentteja: