perjantaina, marraskuuta 13

Piikitys

Banaania poskeen! (Ja lisää pitäis saada!)

Kihisin eilen koko päivän raivosta kun piti työ- ja hoitopäivän jälkeen lähtä jonottaan sitä tanan H1N1-rokotetta. Sovittiin aamulla Hoitotätin kanssa että hän syöttää tytöille Kunnon Aterian vasta välipalan aikaan, että jaksavat jonottaa tuntitolkulla. Tutkutin ja kitisin kaikille miten perssiistä tämmönen jonotusjärjestelmä on, ihan kuin oltais Neuvostoliitossa eikä 2100-luvun hyvinvointivaltio-Suomessa. Ärrr ja grrrr ja murrrrrrrrrrr.

Saavuttiin sitten neuvolan pihaan. Parkkipaikka oli tupaten täynnä kuten olettaa sopii. Pahat aavistukset senkun kasvoivat ja suoni tykytti jo valmiiksi ohimolla. Ulos asti jono ei onneksi kiemurrellut, mikä oli aikamoinen yllätys, sillä meidän neuvolan alue on kaupungin laajimpia. Mentiin sisään. Ovella oli hymyileväinen neitokainen vastassa. Hän opasti ottaan kuteet pois ja ohjasi meidät saman tien rokotushuoneeseen. Ilman minkäänlaista jonotusta siis.

Vatavakkia?!?

Miten tässä näin kävi?!?

Luticalle pistettiin rokotus reiteen ja siinäpä se. Että heippa vaan.

Olipa helppoa. Turhaan rutkutin ja tykytytin ohimosuonta.

MUTTA pakkohan on jotain olla hampaankolossa kunnallista terveydenhuoltosysteemiä kohtaan ja sanonpa tämän: Tillille annettiin tiistaisella tarkastuskäynnillä se mpr. Nyt kuulin, että olisi suositeltavaa pitää useamman viikon väli rokotusten antamisessa. Eikä mpr-rokotteen antaja puhunut siitä mitään, vaikka tiesi sikaflunssan rokotusaikataulusta. Nyt ootellaan millaiset kauheat rokotusoireet Luticca-riepu saa. Höh.

Ei kommentteja: