lauantaina, toukokuuta 15

Huhheijjaa

Huh a) hellettä ja b) tätä juhlimista. Siskokset on taintuneet peteihinsä umpiväsyneinä, eikä ihme. Mittari on losottanut 25 asteessa koko päivän, Nuppi ja Nappi on paahtaneet pitkin pihaa kilpaa auringon kanssa, Mies on maalannut ja Äitee huhkinut hellan edessä.

Iltapäivällä talo täyttyi omista ja vieraista (kahdeksan 8 kk - 8 v naperoa ja kymmenen 18 - 47 -vuotiasta aikaihmistä). Oli ihan kohtuullisesti säpinää, varsinkin kun tietysti just silloin taivas tiputti muutamat kuurot eikä kakaralaumaa voinut nakata kartanolle. Mutta kivaa oli, sekä Päivänsankarittarella että muulla perheellä.

Äitin vauvasta on kasvanut hyvin määrätietoinen ja iloinen minä ite -tyyppi. Suosikkihommaa on hiekkakakkujen tekeminen ja nuken hoitaminen. Kirjoja hän tykkää katsella ja rakennella legoista muureja. Suosikkiruokaa on tomaatit ja kaikki muu mitä nenän alle kannetaan. Jos suuhun saa jotain erityisen makeaa, niinkuin jätskiä tai karkin, niin Lutikaattori nauraa mäkättää samanlaisella äänellä kuin pieni vuohi.

Jos Napparaa ei joku asia miellytä, hän nipistää, puraisee tai lyö. Ja komento käy saman tien jäähyportaalle. Siellä Raggari istuu sen aikaa, että pääsee pyytään uhrilta anteeksi (hali ja antetti.)Kun Nuppi tykkää jostakin, hän halii ja pussaa. Kaikista ihaninta on perhehali, siis kun yhdessä halaillaan toisiamme. Ja kaikista ihaninta on myös Isosisko, Lutikan esikuva ja idoli, kaiken osaava ja kaiken tietävä kommentoora.

Isosiskosta puheen ollen, Neiti Pinsessa sai tilaisuuden loistaa seuransa tanssiesityksessä. Ryhmässä on käynyt kato ja jäljellä oli enää neljä tanssityttöä, joten kaikilla oli tilaa näyttää taitonsa. Tosin Ipanus keskittyi lähinnä vilkuttamaan yleisölle ja ihailemaan ihanaa mekkoaan kun se hulmusi ihanasti kun pyöri. Tanssikuviot meni vähän ohi.

Ei kommentteja: