keskiviikkona, toukokuuta 19

Keväthommia

Käytiin viikonvaihteessa mökillä aistimassa keväisiä luonnontuotteita (sontaa ja taukoamatonta linnunlaulua), tekemässä keväisiä hommia (haravointia ja sisustussuunnittelua) ja muuten vaan nautiskelemassa olemisesta. Harmi kun ei voitu jäädä yöksi.
Esikoinen ravasi kuuttasataa Naapurin Tädin luo kun sai lähtöluvan. Hän todellakin osaa ottaa naapurissa kaiken irti palvelusta ja jakamattomasta huomiosta. Mitä tahansa Ipanus siellä tekeekin, se on suuren ihastuksen ja hämmästyksen aihe.
Ryönäpaitainen Lutikuti leikki ja touhuili itsekseen kun me Miehen kanssa kynsittiin pihaa. Vaikuttaa siltä että tulevan kesän mökkireissut ovat huomattavan paljon helpompia kuin viimekesäiset, sen verran kivaa Papöösilla oli. (Kuvassa Mutterinokalla on suosikkipipo päässä. Se on varmasti kaikissa tänä kesänä otettavissa kuvissa päässä, koska tuo muotitietoinen ei suostu muita päähineitä käyttämään.)
Asfalttiviidakossa ei ole ollut helppoa olla sandaalijalkainen nelivuotias. Nääs kun Sandaalijalka ei aina muista nostaa koipiaan tarpeeksi korkealle kun lähtee juoksemaan. Lopputulema on tämä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa!

Ihania kuvia! Ihan samanlainen virnuilija sulla kuin meidän Aada. :D

T:Ansku-Bansku

knarpette kirjoitti...

Tuo asfaltti on eräänlainen ongelma täälläkin. En yleensä edes viitsi pukea Hakille mitään lyhyitä sortseja, vaan käytän housuina ISOMPIEN lasten sortseja, jotka toimivat Hakilla väljinä capreina. Ovat näin myös riittävän väljiä kestovaippailijalle..! Säästää vähän jalkoja, kun sitä nyt vain ollaan niin usein nurin!