tiistaina, toukokuuta 4

Lutikka on hedonisti

Meidän Luticca on hauska tyyppi. Se matkii Isosiskoa ihan kaikessa missä vaan osaa ja kykenee. Niinkuin hampaidenpesussa vaikka.

Isosisko tykkää, että hänen takamuksensa alla on pyyhe kun hän istuu vessanpöntön kannella. Myös Lutikaattori haluaa pyyhkeen. Jos kukaan ei heti tajua sitä asettaa paikalleen, Pampula taputtaa pytyn kantta, osoittaa pyyhettä ja sanoo tähän.

Isosisko aukaisee kitansa yhtä ammolleen kun virtahepo. Niin tekee Pallurakin kun asiasta mainitsee. Isosisko sylkäisee tahnat lavuaariin. Niin tekee Pikkusiskokin (paitsi että ei osaa sylkäistä, mutta pärskäyttää kuitenkin lavuaarin suuntaan).

Lutikkaliinilla on myös ihan omia juttuja. Niinkuin tomaattihimo. Isosisko ei tykkää yhtään tomaatista, mutta Kuopus syö yhdeltä istumalta puoli pakettia pirkka-miniluumutomaatteja, jotka on Lutikan mielestä Kaikkien Herkkutomaattien Kuninkaita.

Toinen Naksuvarpaan oma homma on nautiskelu. Masumursu tykkää olla sylissä tekemättä yhtään mitään muuta. Hän laittaa sylittelijän kädet mahansa ympärille ja näyttää mistä kohti pitää silitellä. Sitten hän nautiskelee.


Hän Nauttii myös jäätelöstään.

Ei kommentteja: