sunnuntaina, toukokuuta 2

Vettä - räntää - vettä ja sen sellaista

Harvemmin tulee tehtyä sekä lumitöitä että haravointihommia vesisateessa, joka muuttuu rännäksi ja taas vedeksi, mutta nytpä se on koettu. Ja vappuna vielä! Uulalaa, eksotiikkaa! Onneksi Mies rakensi viime kesänä takapihalle katoksen, muuten olisi jäänyt grillaukset grillaamatta em. luonnonilmiöistä johtuen.

Mutta joo, kerrottakoon että kun mä huhkin haravan kanssa, Mies leikki likkojen kanssa. Ipanus ja Lutikka kiikkuivat ja Perheen Pää heitteli niitä/niille rantapalloa ja se oli älyttömän hauskaa. Se oli niin lystiä, että Lutikka nauroi kakan housuunsa. (Onneksi on vielä vaippakin housuissa.)

Saatiin kaupungin viisailta postia. Lapsemme menevät elokuun alusta päiväkotiin! Isosiskosta tulee Meritähti ja Lutikaattorista Kotilo. (Ehhehe.) Isosiskon (ja tietty Pikkusiskonkin) sosiaalinen elämä saa aivan uutta potkua, ja sepä olikin kaikista suurin syy hoitomuodon vaihdokselle. Ja ihan varmasti koko perheellä tulee Hoitotätiä ikävä.

(Laittaisin tähän kohti pari vappukuvaa, mutta koska puhelin on harmillisen tippumistapahtuman vuoksi sökönöö, en laitakaan mitään kuvia.)

Ei kommentteja: