torstaina, helmikuuta 24

Kootut

Lapsi, tuo näpsäkkä sängynlämmitin! Päästä hänet nukkumaan peittosi alle ja kanna pois kun itse kaipaat lepoa, niin saat oikaista mukavasti esilämmitettyyn sänkyyn. Toimii loistavasti näin paukkupakkasella!

***

Esikoinen yllätti ja laulaa luikautti Päivänsäteen & Menninkäisen alusta loppuun sanatarkasti ja tunnistettavasti oikealla sävelellä. Aikamoinen muistihirmu!

***

Onhan se kiva huomata työpaikan pihalla että jalassa on toppahousut ja laukussa pitäisi olla farkut vaan ei ole. Istuako siis koko päivän toimistossa hanuri vaahdossa vaiko hommatako kevyemmät pöksyt? Ja hakeako pöksyt kotoa (30 km mennen tullen) vaiko lähimmästä vaatteita myyvästä puljusta (eestaas 10 km)?

***

Esikoinen sanoi että haluaisi loman. -Ei tarvis tehä mittään, elämä olis rauhallista.
Äitinsä on täysin samaa mieltä!

***

‎-Mulla on menny mielikuvitus sekaisin enkä mää tiedä mitä tekisin, voivotteli Esikoinen. Ei ole museotaiteilijan elämä helppoa.

***

Kuopus riisui yöllä vaippansa ja läsäytti sen mun naamalle kun kuulemma oli iso vaippa. Olipa joo, oikea kolmen litran aromipesä.

***

-Äiti, eikö vanhojen ihmisten tarvi mennä töihin? mietti Esikoinen.
-Ei tarvi, vastasi äitinsä.
-Miksi sun sitte pittää mennä?

Niinpä.

3 kommenttia:

Kaarina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
knarpette kirjoitti...

Ihan pakko kysyä, että kuinka ratkaisit tuon toppahousuongelman..? Ystävän työkaveri (mies) unohti kerran ne siistimmät housut kotiin lähtiessään pyörällä töihin. Hän vietti sitten päivän sellaisissa piukoissa, kapealahkeisissa teryleeniverkkareissa, joita ei varmaan enää nykyään edes myydä missään. "Toimiva" yhdistelmä kauluspaidan kanssa..!

Nokkonen kirjoitti...

Kävin ostaan farkut. Olipahan oiva tekosyy hommata uudet pöksyt. ;o)

Aika sissi on pyöräilevä herra ollut, hehee!