keskiviikkona, elokuuta 24

Mukavaa olemista

Joskus lauantaisin me vietetään jälkikasvun kanssa Tyttöjen Päivää. Silloin vedetään aamupuurot erityisen reippaasti, nykästään kuteet päälle ja tennarit jalkaan, ja loikataan bussiin.

Kun päästään keskustaan, on ensiksi vuorossa kulttuuripläjäys, vaikka kierros taidegalleriassa tai yleistä patsaiden tuijottelua, joskus valittuja tarinoitaa kotikaupungin historiasta. Me tytöt tykätään kulttuurista!

Mutta tykätään me herkuistakin! Seuraavaksi yleensä mennään torille. (Tai talvella kahvilaan.)

Torilla herkutellaan. Me tytöt tykätään kyllä pullasta ja jätskistä, mutta Tyttöjen Päivän erityisherkkua on Herkkupatonki, jota saa vain yhdestä tietystä kahvuilasta torilla. Herkkupatonki hakkaa kaikki makeat leivonnaiset 100-0! Ai mitäkö tuo ihmeellinen leipä sitten sisältää? No siinähän on pestoa, mozzarellaa ja tomaattia. (Joista yksittäin Esikoinen ei suostu syömään mitään ja Kakkonenkin vain viimeiseksi mainittua...)

Herkkujen jälkeen me yleensä vähän shoppaillaan. Siitäkin me tytöt tykätään! Tsekataan pari kauppaa ja tsiigaillaan kledjuja. Ihastellaan leluja ja kenties ostetaan jotain pientä.

Mukavaa yhteisoloa on meidän Tyttöjen Päivä.

(Saa se Mieskin joskus tulla mukaan.)


Kotimatkalla uusien videoiden kanssa, mahat täynnä Herkkupatonkia.

Ei kommentteja: